Kortfilm från kajen i Grebbestad

Fotografera och filma är ett intresse, inte bara någopt jag gör för att tjäna pengar. Därför gör jag denna typen av fotopromenader. Jag provar stativ, linser och tekniker. I detta fallet testade jag 4K på min Canon 4Dmk4 och hur mitt stativ klarade 70-200 obektivet. Efter att ha gjort denna film beställde jag lite tyngre stativ eftersom jag vill bli av med vibrationer. I övrigt kände jag att det fungerar bra att editera Canons stora filmfiler.

Vårkänslor i GrebbestadVi tar en lite promenad genom Grebbestad. Ser när det kokas kräftor på kajen och promenerar längst bryggan.

En film om ostron & västkusten med Tareq Taylor

Tareq Taylor berättar om Ostron på västkustenI denna lilla film berättar mästerkocken Tareq Taylor om våra svenska ostron. Han går igenom de olika delarna i ostronet och hur det skall intagas på bästa sätt.

I den här filmen berättar Tareq Taylor om Västkusten och ostron. Filmen är framställd till Turistrådet Västsverige.

Med minimal utrustning på Tjurpannan

En liten Fuji X-E3 med kit linsen 18-55 och en liten Mavic 2 pro. Det är allt som behöver vara med. Förr när jag skulle ut i naturen packade jag på mej allt som skulle kunna tänkas att man behövde. Det blev då två stora ryggsäckar fulla i kamera, objektiv och drönare. Kolla bilderna nedan så förstår du... Man har en helt annan rörelsefrihet nu. Man kan njuta av naturen och promenaden. Visst, canon kameran med alla dess linser kan ta otroligt bra bilder men det väger så förbaskat. Fujin har jag haft i ett år. Det tog ett tag innan den blev min grab & go kamera för privata projekt men nu kan jag inte tänka mej livet utan den.

Read more

Tareq Taylor - Ostron och Västkusten

Det händer ibland att Turistrådet Västsverige hör av sig för att göra en fotografering eller filmning. Dessa uppdrag är lite extra roliga för jag får träffa intressanta människor i intressanta miljöer. En sådan intressant människa är Tareq Taylor. Han är en positiv och trevligt samt otroligt proffsig TV kock.  Detta är ett uttag från en inspelning vi gjorde med Tareq hösten 2018.

Tareq Taylor Ostron & VästkustenTareq Taylor berättar om varför dessa sotron är de bästa.

Båstnäs Bilkyrkogård

Jag och Kristofer åkte till Båstnäs bilkyrkogård i Värmland. är hittar du 1000 bilar från 40, 50 - 60 talet i vackra rader. Naturen börjar återta platsen och träd växer upp genom huvar. Jag tog några bilder samt gjorde en kort film.

Båstnäs BilkyrkogårdJag följde med Kristofer Göthe till Båstnäs.