Visa alla artiklar

Jag har köpt ny drönare!

Jag har köpt en ny drönare! Jag kunde inte låta bli eftersom denna är så mycket mindre och så otroligt mycket bättre kvalitet på kameran.

First Flight - Phantom 4 ProA short documentation of my first real flight with my new Phantom 4Pro. Just love the quality of the camera.

Jag är mycket nöjd med hur den flyger och priset är klart överkomligt. Sensorn är samma storlek som i min favoritkamera, min sony rx100. Med denna hoppas jag att kunna erbjuda bättre mäklarbilder till nästa säsong. Hoppas även på att ta den med ut i skogar och natur. Denna går ju faktiskt att transportera tillsammans med övrig utrustning. ;c)

  • Elda i pannan - Dahlberg style

    Varför jag kastade ut värmepumpen? se själv!

    Tavlor till salu

    Är du intresserad av att köpa några av mina motiv inramade? Detta är ett exempel på hur det kan se ut. Med måtten 50x70cm och i en ram av hög kvalitet kostar en tavla 2800:- och du får den hemskickad till dej. De flesta bilder på denna hemsida…

Utvalda artiklar

Sunneberget

Nästa gång får vi planera lite bättre och ha med var sitt stativ. Länge sedan jag var ute och fotade naturen. När man har börjat att ta bilder i jobbet så blir det alldeles för sällan att man åker ut spontant på en söndags kväll. Tur att… Läs mer

"Borde inte du kunna jobba heltid med foto?"

"Borde inte du kunna jobba heltid som fotograf?" Frågan har ställts mej många gånger. Och ja, kanske hade jag kunnat jobba heltid som fotograf. Men det är ett slitsamt arbete att på heltid försörja sig bara på att ta bilder. Speciellt nu med… Läs mer

Från Sunneberget

Jag och Kristofer var ju som sagt uppe på Sunneberget i Havstenssund här i Söndags. Oftast så går man själv och då blir det bara bilder på hav och land, men när man är två så kan man ta lite behind the scenes. Fotograferandet är roligare om… Läs mer

Magisk sjörök över Vättern och Forsvik

Jag och svågern fick för oss att filma när den magiska dimman välde över land och sjö. Resultatet blev en liten filmsnutt och lite bilder. För att göra filmen använde jag mej av handhållen (och skakig) Canon 5D III och en DJI Inspire 1… Läs mer

När Götheborg kom till Grebbestad

När Ostindienfararen Götheborg kom till Grebbestad passade vi på att flyga runt henne. Det är ett vackert skepp. Efter att ha landat fick jag kontakt med Nicolas som var media ansvarig ombord på just denna resan. dom var lite intresserade av vad jag… Läs mer

Värdet av en "Wingman" vid bröllop.

Att fotografera bröllop är en konst. Man måste vara alert under lång tid och försöka förutse vad som händer i kyrkan. Även de där porträttbilderna man tar innan eller efter kyrkan blir sällan under de förutsättningar man tänkte sig från… Läs mer