Tjänster


Robert Dahlberg bor i Grebbestad. Jobbar med reklamfoto, websidor, teknik, reklam med mera.

Jag har ett förflutet som elektriker, IT Chef i en hotell grupp, webbutvecklare. Jag är utbildad av livet snarare än skola. Därför har jag ingen aning om ifall jag gör rätt, använder rätt saker, instruerar rätt.. det enda jag vet är att jag älskar just detta! Det kommer du att märka. Fotograferandet är en passion, en livsstil. Läs mera om vilka tjänster som du kan få utfört med hjälp av mej.

PORTRÄTT

Kom till studion eller så kommer jag till dej!

FILM

Med en kamera för varje tillfälle kan vi skapa allt från dokumentärfilm till reklamfilm

FLYGFOTO

Självklart har vi licens för drönare och vi har den större modellen av maskin och innehar därför licens för kategori 1B. Vid större jobb tar jag med Kollegan Kristofer Göthe. Vi både filmar och fotograferar.

BRÖLLOP

Jag gör ett begränsat antal bröllop per år. Stilen är lite "on the move". Kolla gärna exemplen i arkivet. Vid bröllop jobbar jag helst ihop med Kristofer Göthe. Vi vet vad den andre gör och jobbar väloljat ihop. Vi har roligt när vi gör det och du kommer att märka det!

Bröllop med Robert & Kristoffer

REKLAM

Kunderna är allt emellan fönsterfabriker, banker med mera. Här ingår modellbilder i egen studio, produktfoton, personalfoton och allt annat man kan få in genom dörarrna.

Preparerar julmaten


Telefon: 0703 017979
Mail: info@robertdahberg.com